Sunnuntain ottelut:   –   11.00 Naattijat - Laakasijat   –   12.15 Pyynikin Haukat - Musikat   –   13.30 Pronssiottelu   –   14.45 Kultaottelu

Ilmoittautumiset

8
Hannu J AkiR Jari J Hopo mv Kivimäki M kari p Matti K Jari K
1
jukka o
46
Harri K antti r mikko p harri p matti u harri h esa v petri ke kari h markku k risto p Petri Ku (mv) jarkko m Jussi R Tuomo L (mv) OSSI S ISMO K Pete T Eemeli R (MV) Mika h OLLI K Otto M Mikko R Mikko V Markku U Juha-Pekka K ANTTI J Kime #3 Lasse M JamoH Lasse P. PEKKA J Saku k Leksa MV Antti Rei Myle Rife MIKA K Buddy Immu R Hannu R Milli Jukka Vornanem Matti j [2] Tomi I Tomi V [2] Pekka L mv

Kommentoi...

Aki, profiilikuva
Aki

Morjesta kaikki Naattijat
Naatitaan-Hoki lippumäessä 4-5-11-2023 60 v. ja siitä .....76 v:en

Mukana joukkueet turnuksen sijjoitusten mukaan.

Kulta:Naattijat Sarjassa 3-voittoa ja loppuottelu kotiin voitolla 3-2

Naattijoiden Valmentajana toimi Esa Välioja joka oli joukkueeseen erittäin tyytyväinen menestyksen suhteen ja joukkueen jotana toiminut Jukka Oksanen hykerteli tyytyväisyyttä.

Hopea:Musikat Sarjassa 2-voittoa ja loppuottelu häviö 2-3

Pronnsi:Laakasijat Sarjassa 1-voitto Pyynikin Haukoista 5-4

Pyynikin Haukat Satrjassa 0-voitoa ja prossipeli peruuntui MV loukkaannutua Laakasijoita vastaan.

Turnaus voitto, loppuottelussa kaatui Joensuun muasikat 2-3. Olimme vierasjoukke.
Pronssi peliä ei pelaatu , Pyynikin Haukkojen maalivahdin loukkaannutua sunnuntain ensimmäiseesä ottelussa. 15 minuutin PH pelasivat kuuudella kenttäpelaajalla kunness Varkauden maalivahti saatiin PH maalille. Kiitos siitä lLaakasijoiden MV Heikki Kolarille.

Valokuvat Loppuottellussa olleista joukkueista:
Naattijat ja Musikat

Kiitoksia kaikille pelaajille.

Naatitaan Hokista

AkiR

Aki

Pieni korjaus Pyynikin Haukkojen MV loukkaantui Musikoita vastaan pelatun ottelun 10:llä minuutilla.